14.5.2019 Kilpailukyky 4.0. – Miten? -tapahtuma

14.2.2019

Leanware on järjestänyt suuren suosion saavuttaneen Tuotannon digitalisaatio -tapahtuman vuosina 2017 ja 2018.

Tänä keväänä tapahtuma uudistuu! Uudistuneessa tapahtumassa käsittelemme tuotannon digitalisaatiota sekä kaupan logistiikan tehokkuutta ja laadun parantamista. Luvassa on yritysvierailuita sekä useita case-esimerkkejä ja yrityspuheenvuoroja, joista saat ajatuksia, konkreettisia vinkkejä ja ideoita oman toiminnan kehittämiseen.

Antoisa ja informatiivinen päivä on mukava päättää rentoon cocktail-tilaisuuteen verkostoitumisen merkeissä. Samalla juhlistamme myös Leanware Oy:n 20-vuotista uraa suomalaisen kaupan ja teollisuuden toimialan kehittäjänä.

Aika: Tiistai 14.5.2019 klo 08.30-17.00 sekä 17.00 -> cocktail-tilaisuus + verkostoituminen
Paikka: Tampere + yritysvierailukohteet
Kenelle: Kaupan ja teollisuuden niin suurille kuin PK-sektorin yrityksille, jotka etsivät keinoja tuottavuuden ja laadun parantamiseen.

Ohjelma tarkentuu tulevien viikkojen aikana.

Rajattu osallistujamäärä vierailukohteissa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kolme toivomaasi kohdetta. Aamun aikana ehdit ainoastaan yhteen kohteeseen ja se vahvistetaan lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu

OHJELMA   
8.30-10Yritysvierailukohde: Rakennuskemia Oy, Hyvinkää / Würth Oy, Riihimäki
9.30-11Yritysvierailukohde: AGCO Power Oy, Linnavuori / Metso Minerals Oy, Tampere / Nokian Raskaat Renkaat Oy, Nokia, Innova Champion Europe Oy, Tampere
11.30-12.50Lounas
13.00-13.30Miksi lähteä muutokseen mukaan? | Janne Viinikkala, Toimitusjohtaja, Leanware Oy
13.30-14.00KEYNOTE-puheenvuoro
KOHTI DIGITAALISTA TEHDASTA (business track)KAUPAN HUIPPUVARASTOKSI (business track)ÄLYKÄS TEKNOLOGIA
14.15-14.45Tuotannon digitalisaation prosessit ja roadmap CASEJärjestelmien roolit digitaalisessa tehtaassa | Pekka Saarelainen, Head of Consulting, Leanware Oy
14.45-15.15Digitaalinen tehdas -konsepti CASEVaraston kokonaistehokkuuden tuplaaminen - CASE Tevella Oy | Jari Niemi, Logistiikkapäällikkö, Tevella OyKoneäly ja koneoppiminen | Pekka Saarelainen, Head of Consulting, Leanware Oy
15.15-15.45Tauko
15.45-16.15Digitaalinen tuotanto kilpailukykytekijänä | Pasi Antinmaa, Plant Director, Heavy Tyres at Nokian Tyres plcMateriaaliautomaatio – milloin ja minkälainen? | Janne Viinikkala, Toimitusjohtaja, Leanware Oy
16.15-16.45Just In Time materiaalitoimitukset tuotantoon | Tuomas Yli-Marttila, Logistics Manager, Ponsse Oyj
16.45-17.00Yhteenveto
17.15-21.00Cocktail-tilaisuus:
Ruokailua ja verkostoitumista

Pidätämme oikeuden perua ilmoittautujan osallistumisen, jos hänen edustamansa yrityksen liiketoiminta on kilpailevaa seminaarin järjestäjien kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu


Case-puheenvuorot

Digitaalinen tuotanto kilpailukykytekijänä | Pasi Antinmaa, Plant Director, Heavy Tyres at Nokian Tyres plc

Nokian Renkaat tekee suurinvestoinnin Suomeen
Nokian Raskaat Renkaat toteuttaa kolmivuotisen 70 miljoonan euron investointihankkeen. Yhtiön tavoitteena on tehdä kolmen vuoden kuluttua 32 miljoonaa kiloa renkaita vuodessa. Tämän hetkinen kapasiteetti on 20 miljoonaa kiloa.

”Automaatiota, robotiikkaa, tekoälyä ja sovellusinnovaatioita – tätä kaikkea on tulossa meille sekä tuotekehityksen että valmistuksen tehostamiseksi”, Antinmaa luettelee ja korostaa samalla, että big datan, IoT:n ja rfid-tunnistuksen kaltaiset digiresurssit ovat Nokian Raskaille Renkaille keskeinen kilpailutekijä.

Tuotannon tuottavuuden lisäksi myös jäljitettävyys on viritetty huippuun. ”Jokainen täällä valmistettava rengas on yksilö. Pystymme jäljittämään sen prosessin alkutekijöistä varastolle työvaiheittain”, Antinmaa kertoo.

http://www.ostologistiikka.fi/kategoriat/kuljetukset/nokian-renkaat-tekee-suurinvestoinnin-suomeen

Just In Time materiaalitoimitukset tuotantoon | Tuomas Yli-Marttila, Logistics Manager, Ponsse Oyj

Muailmanluokan sisälogistiikkaa Vieremän älykylässä
Ponssella Vieremän tehtaalla on toteutettu yhtiön historian suurin tehdaslaajennushanke. 2,7 hehtaarin tuotantoalasta syntyi 4 hehtaarin suuruinen tuotantoalue. Investoinnilla Ponsse hakee tuottavuuden lisäystä sekä entistäkin korkeampaa laatutasoa, joustavuutta ja työturvallisuutta työntekoon. Voidaankin sanoa, että vuoden 2018 lopulla Vieremällä toimi maailman nykyaikaisin metsäkonetehdas. Miten tavara ja sisälogistiikka tällaisessa huippuyksikössä on suunniteltu palvelemaan tuotannon imuohjausta Just-In-Time -periaatteella.


Leanware Oy on tamperelainen asiantuntija- ja ohjelmistokumppanisi tuotannon ja sisälogistiikan digitalisointiin. Yli 200 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit, ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan. Leanware on varastonhallintajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa!

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen