Software Specialist, Teollisuuden järjestelmät

1.2.2018

Oletko kiinnostunut teollisuuden prosesseista ja niiden automatisoinnista? Innostutko ohjelmoinnista ja teknisistä haasteista? 

Hienoa! Haemme C#-DEVAAJAA kehittämään teollisuusasiakkaillemme tuotannonohjausjärjestelmiä. Tiimeissämme toteutetaan kaikki järjestelmään tarvittava ohjelmakoodi: käyttöliitymät, businesslogiikka sekä rajapinnat automaatioon ja muihin järjestelmiin

Meillä tehdään isoja ja merkityksellisiä projekteja tunnetuille asiakkaille. Käy katsomassa video MESin tuomista hyödyistä asiakkaallemme Metso Mineralsille.

Menestymisen edellytyksenä on osaaminen seuraavista:

 • C# / Microsoft .NET Framework
 • SQL (Microsoft SQL server)
 • Tiimityöskentely – Haluat myös jakaa tietoa ja osaamistasi

Arvostamme:

 • Kokemustasi laajoista järjestelmistä
 • Kokemustasi teollisuusympäristöstä
 • Ymmärrystäsi automaatiojärjestelmistä
 • Kiinnostustasi laadun parantamiseen

Tarjoamme:

 • Vakituisen työsuhteen 
 • Tiimin tuen ja mahtavat tiimikaverit
 • Monipuoliset työsuhde-edut
 • Joustavat työajat
 • Viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa

Ura Leanwarella?

Meillä ”Devaajat” eivät ainostaan koodaa, vaan pääsevät mukaan määrittelystä ja suunnitelusta aina testaukseen ja käyttöönottoon saakka. Meillä pääsee konkreettisesti näkemään oman työnsä tulokset asiakkaan liiketoiminnan tehostumisessa. Lue Liisan blogista esimerkki Software Specialistin uratarinasta. 

Urapolkuaan voi viedä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan teknisen asiantuntijuuden lisäksi niin konsultoinnin, projektinjohdon kuin myynnin suuntaan. Se, mihin suuntaan haluat kehittää osaamistasi, riippuu sinusta. Tärkeintä on, että tunnet ylpeyttä siitä mitä teet. 

Tiimityö on tärkeä osa arkeamme. Saat apua ja tukea tiimiltäsi, etkä näin koskaan joudu pohtimaan ongelmallisia tilanteita yksin. Lisäksi saat myös oman mentorin, joka tukee sinua työsuhteen alkutaipaleella. Hyvinvointisi on meille tärkeä asia ja kehitämmekin työympäristöämme ja toimintatapojamme jatkuvasti. Meitä yhdistää hurtti huumori, ammattimainen asenne työntekoa kohtaan ja toisista välittäminen. Jokapäiväistä työtä ohjaa yhdessä mietityt arvot. Kohtaavatko arvomme?

Mukaan joukkueeseen?

Lähetä hakemus 4.3.2018 mennessä CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@leanware.fi, viitteellä ”Software Specialist, teollisuuden järjestelmät”. Paikka täytetään heti, kun sopiva joukkuekaveri löytyy!

Leanware on rautainen joukko ohjelmistoalan asiantuntijoita. Meille on tärkeää tuntea asiakkaidemme prosessit ja kehittää niitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Tiesitkö, että jokaisessa yrityksessä piilee hukka? Se syö yritysten resursseja, minkä vuoksi kilpailukyky ja kannattavuus heikkenevät. Hukkaa on vaikea nähdä, sillä se kätkeytyy näkymättömäksi totuttuihin toimintatapoihin. Tehokkuutta ahmiva hukka uhkaa yritysten koko liiketoiminnan hyvinvointia.

Me Leanwarelaiset laitamme hukan kuriin. Kehitämme tietojärjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaidemme operatiivista työtä. Toisin sanoen teemme yrityksellesi parempaa tulosta. Kustannustehokkuus, parempi laatu ja tuottavuus ovat asiakkaillemme tärkeitä asioita. Vuosien aikana olemme voittaneet useiden toimialojensa johtavien yritysten ja edelläkävijöiden luottamuksen. Kasvutarinamme perustuu rautaiseen ammattitaitoon ja kykyymme nähdä asioita uudella tavalla.

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen