Software Specialist, LeanwareWMS

1.2.2018

Haemme joukkueeseemme osaavaa ja innostunutta ohjelmistosuunnittelijaa.

Työssäsi tulet toimimaan varastonhallintajärjestelmämme eli LeanwareWMS:n parissa. Tiesitkö, että olemme markkinajohtajia tässä kentässä? Työssäsi meillä pääset toteuttamaan kaiken järjestelmään tarvittavan koodin: käyttöliitymät, businesslogiikka sekä rajapinnat automaatioon ja muihin järjestelmiin. Projektimme omaavat pitkän elinkaaren ja asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia toimijoita. Sanommekin, että pidämme Suomen tuotantoa liikkeessä koodimme avulla! Tutustu projekteihin ja asiakkaisiimme, niin tiedät mitä olemme saaneet aikaiseksi! 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

  • Innostusta ohjelmointia ja teknisten haasteiden ratkomista kohtaan
  • Osaamista olio-ohjelmoinnista (avainsanoja mm: .NET, C#, SQL ja WPF)
  • Oppimiskykyä ja -halua
  • Oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta tiimityöskentelyyn

Ura Leanwarella?

Meillä ”Devaajat” eivät ainostaan koodaa, vaan pääsevät mukaan määrittelystä ja suunnitelusta aina testaukseen ja käyttöönottoon saakka. Meillä pääsee konkreettisesti näkemään oman työnsä tulokset asiakkaan liiketoiminnan tehostumisessa. Lue Liisan blogista esimerkki Software Specialistin uratarinasta. 

Urapolkuaan voi viedä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan teknisen asiantuntijuuden lisäksi niin konsultoinnin, projektinjohdon kuin myynnin suuntaan. Se, mihin suuntaan haluat kehittää osaamistasi, riippuu sinusta. Tärkeintä on, että tunnet ylpeyttä siitä mitä teet. 

”Kulttuurimatch”?

Olemme rakentaneet organisaatiomme ketterien tiimien ympärille, ja tiimityö onkin meille tärkeä asia. Saat apua ja tukea tiimiltäsi, etkä näin koskaan joudu pohtimaan ongelmallisia tilanteita yksin. Lisäksi saat myös oman mentorin, joka tukee sinua työsuhteen alkutaipaleella. Hyvinvointisi on meille tärkeä asia ja kehitämmekin työympäristöämme ja toimintatapojamme jatkuvasti. Meitä yhdistää hurtti huumori, ammattimainen asenne työntekoa kohtaan ja toisista välittäminen. Lue lisää arjestamme ja tykkää meistä Facebookissa

Tule osaksi joukkuettamme

Laita hakemus tulemaan 4.3.2018 mennessä, CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@leanware.fi, viitteellä ”Software Specialist, LeanwareWMS”. Kerro hakemuksessasi millaisen joukkuekaverin sinusta saisimme.

 

Leanware on rautainen joukko ohjelmistoalan asiantuntijoita. Meille on tärkeää tuntea asiakkaidemme prosessit ja kehittää niitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Tiesitkö, että jokaisessa yrityksessä piilee hukka? Se syö yritysten resursseja, minkä vuoksi kilpailukyky ja kannattavuus heikkenevät. Hukkaa on vaikea nähdä, sillä se kätkeytyy näkymättömäksi totuttuihin toimintatapoihin. Tehokkuutta ahmiva hukka uhkaa yritysten koko liiketoiminnan hyvinvointia.

Me Leanwarelaiset laitamme hukan kuriin. Kehitämme tietojärjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaidemme operatiivista työtä. Toisin sanoen teemme yrityksellesi parempaa tulosta. Kustannustehokkuus, parempi laatu ja tuottavuus ovat asiakkaillemme tärkeitä asioita. Vuosien aikana olemme voittaneet useiden toimialojensa johtavien yritysten ja edelläkävijöiden luottamuksen. Kasvutarinamme perustuu rautaiseen ammattitaitoon ja kykyymme nähdä asioita uudella tavalla.

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen