12.-13.9.2018 Logistiikka-messut, Tampereen messukeskus

16.7.2018

 

Sisälogistiikan tehokkuus ja laatu

Sisälogistiikkaan liittyy yrityksen menestymisen kannalta kriittisimmät prosessit. Sisälogistiikan tehokkuus ja laatu tuottaa toimiessaan kilpailuetua ja niiden avulla syntyy asiakkaalle arvoa. Vastaavasti ne tuottavat suuria kustannuksia ja menetyksiä jos ne eivät toimi. Miten varmistat ydinprosessisi toimivuuden?

Sisälogistiikan tehokkuus syntyy prosessin älykkyydestä ja ohjaavuudesta. Tehokkaassa prosessissa ohjelmisto (Warehouse Management System, WMS) ohjaa varastossa tapahtuvaa työtä, optimoi askeleet ja työvaiheet minimiin sekä poistaa turhan työn, virheet ja hävikin.

Sisälogistiikassa arvo asiakkaalle syntyy parantuneena toimitusvarmuutena ja lyhentyneenä toimitusaikana. Laatua valvova WMS-prosessi takaa 100-prosenttisen jäljitettävyyden sekä reaaliaikaisen näkyvyyden varaston johtamiseen. Asiakastyytyväisyyden kasvun lisäksi henkilöstön hyvinvointi ja kokemus työn merkityksellisyydestä lisääntyy, kun työ tehdään järkevästi ja oikein.

Laatu on kyky tuottaa asiakkaalle arvoa. Kilpailuetu syntyy, kun tuotat arvoa parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Ilmainen ennakkorekisteröityminen tästä messuille


Kokemus yli 150 varastoanalyysistä

Olemme havainnollistaneet suomalaisen sisälogistiikan yleisimmät kehityskohteet sekä modernin varaston toimintaperiaatteet. Alla oleva webinaarivideo pohjautui kokemukseemme yli 150 varastoanalyysistä. Tunnistimme mm. kolme isointa syntiä, joilla varastoissa aiheutetaan laaduttomuutta ja hukkaa. Kiinnostuitko? Katso webinaarivideo alta.

Laske varastosi kokonaistehokkuus laskurilla


Osastolla C102 ja livenä Suomen älykkäin ja ohjaavin varastonhallintajärjestelmä LeanwareWMS demo, sekä visuaalisin ja ohjaavin valmistuksenohjausjärjestelmä LeanwareMES, tervetuloa!


Messuohjelma ja huippucaset paikan päällä

Keskiviikkona 12.9. ohjelmalavalla:

Klo 11.00-11.30 Matka manuaalivarastosta automaatiovarastoon | Teemu Tervashonka, Logistiikkapäällikkö, Varusteleka Oy

Klo 12.30-12.40 Ponsse uudisti tehtaan sisälogistiikan. Mitä tehtiin ja miksi. | Tuomas Yli-Marttila, Logistics Manager, Ponsse Oyj

Klo 13.00-14.30 Sisälogistiikka kuntoon – käytännön esimerkkejä (katso päivittyvä ohjelma)

  • Sisälogistiikan kehittäminen, Plan for Every Part | Tuomas Yli-Marttila, Logistics Manager, Ponsse Oyj & Lauri Riepula, Package Designer, Ponsse Oyj
  • Automaatioinvestoinnit kannattavaksi. Esimerkkejä erilaisista automaatiohankkeista ja kustannuksista. | Juha Malmivaara, Senior Advisor, Malmicon Oy
  • Sisälogistiikalla lisäarvoa verkkokauppaan | Teemu Tervashonka, Logistiikkapäällikkö, Varusteleka Oy

Torstaina 13.9. ohjelmalavalla:

Klo 10.30-12.00 Tehokkuutta sisälogistiikkaan | LIMOWA ry

Klo 12.30-13.00 Paneelikeskustelu | Finnish Design Shop Oy, Fysioline Oy ja Innova Champion Europe Oy

Miksi lähteä mukaan varaston kehityshankkeeseen, ja mitkä ovat parhaat opit viedä hanke läpi organisaatiossa.


Happy hour osastollamme C102

Tervetuloa keskiviikkona klo 16-17 osastollemme viettämään kuplivaa happy hour hetkeä!


Leanware Oy on tamperelainen asiantuntija- ja ohjelmistokumppanisi tuotannon ja sisälogistiikan digitalisointiin. Yli 200 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit, ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan. Leanware on varastonhallintajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa!

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen