6.-7.11.2019 Logistics&Distribution, Helsinki

1.11.2019

 

Ilmainen ennakkorekisteröityminen messuille

Sisälogistiikan tehokkuus ja laatu

Sisälogistiikkaan liittyy yrityksen menestymisen kannalta kriittisimmät prosessit. Sisälogistiikan tehokkuus ja laatu tuottaa toimiessaan kilpailuetua ja niiden avulla syntyy asiakkaalle arvoa. Vastaavasti ne tuottavat suuria kustannuksia ja menetyksiä jos ne eivät toimi. Miten varmistat ydinprosessisi toimivuuden? Laatu on kyky tuottaa asiakkaalle arvoa. Kilpailuetu syntyy, kun tuotat arvoa parhaalla mahdollisella tehokkuudella.


Kohti digitaalista tehdasta

PWC:n tutkimuksen mukaan 98 % teollisuusyrityksistä odottavat keskimäärin jopa 12 % kannattavuuden kasvua tuotannon digitalisaation avulla. Digitalisaatio tuo täyden läpinäkyvyyden tuotantoon ja mahdollistaa merkittävän tuottavuusloikan.


Osastolla 5a19 livenä:

Suomen älykkämmäit, ohjaavimmat ja visuaalisimmat valmistuksenohjausjärjestelmä LeanwareMES-demo ja varastonhallintajärjestelmä LeanwareWMS-demo, tervetuloa!


Puheenvuoroja STAGE-lavalla

Ke 6.11. klo 14.00-14.30 Leanware Oy

Mitä on pelillistäminen? | Pekka Saarelainen, Head of Consulting

Mitä on pelillistäminen ja miksi se on tulossa myös teollisuuteen ja logistiikkaan? Pelillistämistä voidaan hyödyntää osana laajempaa päivittäisjohtamisen kokonaisuutta tehostamaan ja motivoimaan työntekijöitä työssään. Pelillistäminen hyödyntää tekemisen tunnuslukuja ja tekee tilanteen ja suoriutumisen läpinäkyväksi työntekijälle.

To 7.11. klo 9.45-10.15 LIMOWA ry

Tiedätkö varastosi tehokkuuden? | Petteri Rekimies, Konsultti, Leanware Oy

Sisälogistiikan tunnusluvut ja niiden laskeminen. Trendien seuranta ja niiden ymmärtäminen. Tehokkuus ja laatu mahdollistavat yrityksen menestyksen ja mittaaminen osoittaa kehityksen suunnan.
Limowa on valtakunnallisesti toimiva logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkosto, joka keskittyy älykkäisiin logistisiin ratkaisuihin ja kasvattaa suomalaisyritysten kilpailukykyä. Tavoittelemme konkreettisia liiketoimintahyötyjä jäsenyrityksille – edistämme jäsenyritysten liiketoimintaa, osaamista ja vientiä.


Yli 250 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella

Ilmainen ennakkorekisteröityminen messuille

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen