LeanwareWMS ja -MES hurmasivat messukävijät

25.10.2016

Leanware osallistui syyskuun aikana kaksille koville kotimaisille ammattimessuille Tampereella: 13. – 15.9. Logistiikka-messuille ja 27. – 29.9. Alihankinta-messuille.

Varasto helposti haltuun varastonhallintajärjestelmällä

Automaation arkipäiväistyminen sekä kasvavat logistiikan joustavuuden vaatimukset nousivat vahvasti esiin materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisille tarkoitetuilla Logistiikka-messuilla. Leanware oli isossa roolissa myös Logyn ja Limowan seminaareissa, joissa yrityksemme asiantuntemusta hyödynnettiin keskusteluissa.

Leanwaren osastolla esitelty LeanwareWMS-varastonhallintademo veti puoleensa lukuisia messukävijöitä. Palaute oli todella positiivista. Testaajien mukaan LeanwareWMS on muihin järjestelmiin verrattuna erittäin helppokäyttöinen ja tehokas tapa ohjata varastotyötä. Suoraa säästöä kertyy mm. oppimisajan lyhentymisestä. Myös visuaalinen käyttöliittymä ja työn mielekkyyden paraneminen niittivät kiitosta.

Leanwaren osasto Logistiikka-messuilla

Kustannustehokkuutta digitaalisella tuotannonohjauksella

Digitalisaatio oli yksi Alihankinta 2016 -messujen pääteemoista. Moniin tuotannon digitalisointia koskeviin kysymyksiin saatiin vastauksia case-esimerkkien muodossa ”Tuottavuusloikka tuotannon digitalisoinnilla” -seminaarissa, joka herätti alihankinnan ammattilaisissa suurta kiinnostusta. Seminaarissa kuultiin tositarinoita mm. siitä, kuinka LeanwareMES on tuonut 25 % säästöt työaikaan, 100% lisää virtausta, 20% vähemmän romua ja 30 % parannuksen läpimenoaikaan.

Seminaarin lisäksi messukävijät pääsivät myös käytännössä tutustumaan LeanwareMES-tuotannonohjaus- ja  LeanwareWMS-varastonhallintajärjestelmään.

Molemmat messut sujuivat osaltamme menestyksekkäästi. Demot kiinnostivat messukävijöitä ja saamamme palaute oli positiivista. Positiivisen palautteen voimin jatkamme suomalaisen tuotannon ja logistiikan digitalisointia tehokkailla prosesseilla ja loistavilla ohjelmistotyökaluilla.

lw_alihankinta_messuosasto

Haluatko kuulla lisää Leanwaren tuotannonohjaus- tai varastonhallintajärjestelmistä? Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

 Ville Keskinen p. 050 5936587

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen