Junior Software Specialist – kesätyö 2018

8.2.2018

Haluatko olla mukana digitalisoinnin eturintamassa? Haluatko viettää päiväsi loistoporukan seurassa? Onko sinulla hallussa perusteet olio-ohjelmoinnista ja innostusta oppia lisää? Jos vastasit näihin ”kyllä”, tämä on sinua varten.

Haemme nyt korkeakouluopiskelijaa kesätyöhön tietojärjestelmien kehityksen pariin osaksi kokenutta tiimiä. Työ alkaa täysiaikaisena kesätyönä, jota on mahdollista jatkaa syksyllä osa-aikasena (väh. 15h/vko) opiskelujen ohella.

Työssäsi haastamme sinut oppimaan nopeasti ja käyttämään oppimiasi asioita asiakasprojektissa, jossa pääset näkemään ohjelmistoprojektin eri vaiheita. Toimitusprojektissa selvitetään asiakkaan ongelmat ja tehostamispotentiaali, määritellään miten LeanwareWMS sopii heidän varastoonsa, konfiguroidaan oikeat asetukset ja tehdään tarvittaessa muutostöitä ohjelmistoon. Koko projektin ajan vastaamme projektinhallinnasta ja asiakkaan muutosjohtamisesta. Lopputuloksena on tehokkaampi varasto ja onnelliset käyttäjät.  

Olemme rakentaneet organisaatiomme Scrum-tiimien ympärille, ja tiimityö onkin meille tärkeä asia. Työskentelet päivittäin tiimiläistesi kanssa, usein parityötä tehden, etkä näin koskaan joudu pohtimaan ongelmallisia tilanteita yksin, vaan meillä on aina kaveri lähellä. 

Projekteissamme työtä tehdään C# -kielellä Windows-käyttöjärjestelmälle. Hyödynnämme vahvasti .NET-ympäristöä ja SQL-tietokantoja. Näiden tunteminen helpottaa, mutta ei ole välttämätöntä. 

Odotamme sinulta:

  • yttää mihin pystyt
  • tiimityötaitoja
  • asiakaspalvelulähtöistä ja reipasta asennetta
  • kykyä muodostaa kuvan kokonaisuuksista

Tarjoamme:

  • hauskat ja osaavat työkaverit 
  • näköalapaikan teollisuuden ja kaupan ohjelmistokehitykseen
  • työympäristönä viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa
  • markkinajohtaja tuotteen
  • ison liudan hienoja etuja

 

Mukaan joukkueeseen?

Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 25.2.2017 mennessä. Liitä mukaan CV sekä palkkatoiveesi ja opintorekisteriotteesi. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@leanware.fiviitteellä ”Junior Software Specialist”.

Leanware on tamperelainen rautainen joukko ohjelmistoalan asiantuntijoita. Päätoimialamme ovat logistiikka ja teollisuus ja meillä on omat tuotteemme. Meillä tehdään isoja ja merkityksellisiä projekteja tunnetuille asiakkaille. Käy katsomassa video MESin tuomista hyödyistä asiakkaallemme Metso Mineralsille.  Muita asiakasyrityksiämme ovat mm. Isku, Also, Ponsse ja Hesburger. Työllistämme noin 100 taitavaa IT-alan osaajaa. Joukostamme löytyy paljon entisiä ja nykyisiäkin Tite-, Tijo- ja Auteklaisia. Leanwarelaisia eli Liikereitä yhdistää hurtti huumori ja ammattimainen ote työntekoon.

Seuraa arkeamme Facebookissa ja opi tuntemaan meidät paremmin. Tutustu Leanwarelaisiin myös uratarinoiden kautta: Ollin uratarina ja Liisan uratarina

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen