25.-27.9.2018 Alihankinta-messut, Tampereen messukeskus

20.9.2018

 

Tuotannon laatu ja tehokkuus

Mitä on tuotannon digitalisaatio?
Tehostetaan tuotannon ja materiaalivirtojen prosesseja. Digitalisaatio tuo täyden läpinäkyvyyden tuotantoon ja mahdollistaa merkittävän tuottavuusloikan.

Mistä pitäisi aloittaa?
Paras ja tehokkain tapa on tehdä esiselvitys ja roadmap, jossa kartoitetaan mitä olisi hyvä tehdä ja missä vaiheessa. Näin digitalisaatio etenee järjestelmällisesti pitäen mielessä yrityksen tavoitteet.

Mikä on Leanwaren rooli?
Olemme kumppani, jolla on alan johtavin kokemus prosessi-, ohjelmisto- ja projektiosaamisesta, ja olemme järjestelmäriippumaton tehdessämme esiselvityksiä sekä roadmappeja. Katso videomme Kohti digitaalista tehdasta alapuolelta.

 

Ilmainen ennakkorekisteröityminen messuille


Osastolla E519 livenä Suomen älykkämmäit, ohjaavimmat ja visuaalisimmat valmistuksenohjausjärjestelmä LeanwareMES -demo ja varastonhallintajärjestelmä LeanwareWMS -demo, tervetuloa!


Tutustu webinaariin: Tuotantoon tehoa sisälogistiikalla

Alla olevalla videolla käydään seuraavat asiat:

  • tunnistetaan omat materiaalilogistiikan ongelmakohdat
  • hahmotetaan eri mahdollisuuksia asioiden kehittämiseksi
  • mikä on ylläpidon merkitys prosesseille.

Tule juttelemaan lisää osastolle!


Messuohjelma ja huippucaset paikan päällä

Tiistaina 25.9. 12:00-16 Tähtien Salissaohjelmalavalla: Tuotannon digitalisointi nyt ja tulevaisuudessa | Suomen Automaatioseura ry

  • Klo 14.20-14.50 Isku Oyj:n ja Ponsse Oyj:n sisälogistiikan uudistukset | Ville Keskinen, Business Director, Industry, Leanware Oy

 


Happy hour osastollamme E519

Tervetuloa tiistaina ja keskiviikkona klo 15-16 osastollemme viettämään kuplivaa happy hour hetkeä!


Leanware Oy on tamperelainen asiantuntija- ja ohjelmistokumppanisi tuotannon ja sisälogistiikan digitalisointiin. Yli 200 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit, ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan. Leanware on varastonhallintajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa!

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen