20.-21.3.2019 Advanced Engineering -messut, Tampereen messukeskus

13.3.2019

 

Leanware on kumppanisi kohti digitaalista tehdasta

Mitä on tuotannon digitalisaatio?
Digitalisaatio mahdollistaa merkittävän tuottavuusloikan tehostamalla tuotannon ja materiaalivirtojen prosesseja. Digitalisaation avulla tuottava työaika lisääntyy, läpimenoaika lyhenee ja saadaan 100-prosenttinen läpinäkyvyys tuotantoon.

Mistä pitäisi aloittaa?
Paras ja tehokkain tapa on aloittaa tuotannon tehokkuuden esiselvityksellä ja digitalisaation roadmapin tekemisellä, joissa kartoitetaan mitä olisi hyvä tehdä ja missä vaiheessa. Näin digitalisaatio etenee järjestelmällisesti pitäen mielessä yrityksen tavoitteet.

Mikä on Leanwaren rooli?
Olemme kumppani, jolla on alan johtavin kokemus prosessi-, ohjelmisto- ja projektiosaamisesta, ja olemme järjestelmäriippumaton tehdessämme esiselvityksiä sekä roadmappeja.

VIDEO: Kohti digitaalista tehdasta

 

Ennakkorekisteröityminen messuille


Osastolla E306 livenä Suomen älykkämmäit, ohjaavimmat ja visuaalisimmat valmistuksenohjausjärjestelmä LeanwareMES-demo ja varastonhallintajärjestelmä LeanwareWMS-demo, tervetuloa!


Messuohjelma ja huippucaset paikan päällä

Keskiviikkona 20.3. klo 14.00-14.30 päälavalla:

Tuotannon digitalisaatio, mistä aloitan ja miksi? Case Framery Oy


Tutustu webinaariin: Vastaanotosta asentajalle

Videolla käydään läpi materiaalivirtojen analysointia ja kokoonpanon tehostamista valmistavassa teollisuudessa.Leanware Oy on tamperelainen asiantuntija- ja ohjelmistokumppanisi tuotannon ja sisälogistiikan digitalisointiin. Yli 200 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit, ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan. Leanware on varastonhallintajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa!

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen