Rakkaudesta intohimoisiin innostujiin

10.5.2016

Olen helposti ihastuvaa tyyppiä. Voin aidosti sanoa pitäväni kaikista työkavereistani. Tullessani omaan työhaastatteluuni vajaa kaksi vuotta sitten, oli tunne vahva ja välitön. Tämä on juuri oikea paikka, nämä ovat ne ihmiset kenen kanssa haluan työpäiväni viettää. Tunne on vain vahvistunut ja mikä parasta, olen saanut kasvaa ja kehittyä sekä henkisesti että urapolullani. Työkaverini ovat ottaneet minut osaksi välittävää yhteisöämme ja saan olla oma iloinen itseni.

Tulen aamuisin töihin hymy huulilla ja syy siihen ovat työkaverini. Oma motivaationi ovat ihmiset, niin yksityiselämässä kuin töissäkin. Jäätävän hyvät fiilikset saan nimenomaan yhdessä koetuista onnistumisen tunteista. Omat onnistumiset tulevat toisten innostumisista, iloista ja hymyistä, mutta toki myös konkreettisista saavutuksista. Huikea fiilis syntyy aina, kun löytyy yksi mieletön tekijä lisää tai kun työkaveri kertoo että asiakas antoi taas loistavaa palautetta. Jaettu ilo on omallakin kohdallani se parhain.

Mikä valtava määrä osaavia, ammattitaitoisia, aitoja ja sydämellisiä työkavereita ympärilläni onkaan. Koen olevani etuoikeutettu, että saan tehdä töitä tämän porukan kanssa. Ja mikä parasta, saan olla etulinjassa löytämässä meille lisää yhtä osaavia, ammattitaitoisia, intohimoisia ja empaattisia taitajia. Olen vaikuttunut niistä tarinoista, mitkä olen saanut kuulla haastatteluissa. Olen koukussa siihen tunteen paloon, millä ihmiset kertovat omasta osaamisestaan.

Tiesitkö, että sinun työlläsi on merkitystä? Sinulla on merkitystä ja sillä on merkitystä, miten kohtelet muita ja mitä asioita teet päivän aikana. Jokainen voi saada iloa ja onnistumisia siitä miten auttaa muita, oli se sitten asioita tai ihmisiä. Voit olla projektin sielu ja sydän, tai työkaverin päivän pelastus. Sinä päätät millä asenteella toteutat itseäsi. Sillä on merkitystä, minkälaisen jäljen jätät jälkeesi. Oma missioni on auttaa muita. Haluan auttaa työkavereitani heidän jokapäiväisessä työssään ja löytää heille uusia mahtavia tiimikavereita. Meille hakevia ja mahdollisia uusia työkavereitani, haluan auttaa oman paikkansa löytämisessä. Haluan ja haluamme vastata kysymykseen, onko yrityksemme myös match sinulle. Kun syntyy oikeita kohtaamisia, syntyy myös oikeita menestystarinoita.

Tiivistettynä, – sytyn ihmisten auttamisesta. Eritoten sytyn ihmisistä, jotka suhtautuvat innolla ja intohimolla siihen mitä tekevät. Laita hakemus ja kerro mistä sinä sytyt. Miten sinä voit auttaa asiakasta ja tulevaa tiimikaveriasi? Meidän yrityksemme ja sinun taitosi sekä persoonasi – ehkä olemme se kuuluisa perfect match?

 

Uskallatko jättää tilaisuuden käyttämättä? – Sitä minäkin…mira

 

Aurinkoisin terveisin,
Mira Pulkkinen
Recruitment & Talent MatchMaker
Leanware Oy

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen