26.-28.9.2017 Alihankinta

22.8.2017

 

Osastolla E612 kerromme tuotannon digitalisaation mahdollisuuksista ja ratkaisuista. Tervetuloa! E612.

Mitä on tuotannon digitalisaatio?
Tehostetaan tuotannon ja materiaalivirtojen prosesseja. Digitalisaatio tuo täyden läpinäkyvyyden tuotantoon ja mahdollistaa merkittävän tuottavuusloikan.

Mistä pitäisi aloittaa?
Paras ja tehokkain tapa on tehdä esiselvitys ja roadmap, jossa kartoitetaan mitä olisi hyvä tehdä ja missä vaiheessa. Näin digitalisaatio etenee järjestelmällisesti pitäen mielessä yrityksen tavoitteet.

Mikä on Leanwaren rooli?
Olemme kumppani, jolla on alan johtavin kokemus prosessi-, ohjelmisto- ja projektiosaamisesta, ja olemme järjestelmäriippumaton tehdessämme esiselvityksiä sekä roadmappeja.

MES- ja WMS-demo paikan päällä osastolla E612. Jutellaan lisää ja mietitään yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Seminaari: Kokemuksia tuotannon digitalisoinnista 27.9. klo 14-16, B-halli.
Järjestäjä: Suomen Automaatioseuran Valmistuksenohjausjaosto
https://www.alihankinta.fi/fi/program/kokemuksia-tuotannon-digitalisoinnista/

Informaation virtausta ja tuotannon läpinäkyvyyttä MES-järjestelmällä – Case Metso Minerals tuotantopäällikkö Toni Salovuori, Metso Minerals Oy

Metso Minerals karsii valmistuksen hukkaa LeanwareMES-järjestelmän avulla
Murskaus- ja seulontalaitteita Tampereella valmistava Metso Minerals kirittää tuotannon visuaalista johtamista Leanwaren MES-valmistuksenohjausjärjestelmän turvin.

Toni Salovuori”Tuotannon visualisoinnin ansiosta oikea tieto on heti käytettävissä siellä, missä sitä tarvitaan, asentajalta aina myyjälle asti. Leanwaren MES-valmistuksenohjausjärjestelmä on auttanut muun muassa vähentämään materiaalipuutteista aiheutuvaa hukkaa sekä parantamaan reagointinopeutta ja läpimenoaikaa”, kertoo tuotantopäällikkö Toni Salovuori.

Lue lisää casesta