Case: Rautakesko

Rautakeskolle lisää läpinäkyvyyttä WMS-tietovarastolla

Leanware on toimittanut pitkäaikaiselle kumppanilleen Rautakeskolle WMS-tietovaraston tukemaan heitä tiedolla johtamisessa ja operatiivisen toiminnan seuraamisessa sisälogistiikassa.

Asiakkaalla oli tiukka noin viiden viikon aikaikkuna, jossa WMS-tietovarasto piti saada otettua käyttöön. Määrittelyyn käytettiin viikko ja tämän jälkeen projekti toteutettiin ketterästi scrumin oppeja noudattaen yhden viikon sprinteissä. Läpivienti suunniteltiin ja toteutettiin ennakoiden ja hyvässä yhteistyössä, sekä tekemiseen sopivalla tasolla. Näin asiakas sai jokaisen viikon jälkeen jotain konkreettista käyttöön ja samalla pystyttiin reagoimaan esille tulleisiin muutoksiin ja tarpeisiin.

”Projektihenkilöiden tiivis yhteistyö, asiantuntijuus ja lähderatkaisujen tuntemus osapuolten kesken yhdessä ennakoinnin, tehokkaan päätöksen teon ja verraten rajatun scopen kanssa mahdollistivat tavoitteiden toteutumisen tiukassa aikataulussa. Lyhyen matkan aikana oli myös onnea, eikä nopeasti käyntiin polkaisutuille puristuksille tyypillisiä ikäviä yllätyksiä juuri noussut” kertoo Rautakeskon Global Development Manager Teemu Vilkki.